Levertijd (Nederland)

Al onze poststukken versturen wij met POSTNL. Deze dienstverlener streeft er naar alle poststukken de volgende werkdag te bezorgen. Hiervoor zijn geen officiële tijdskaders vastgesteld, wel is het zo dat POSTNL er naar streeft de briefpost tussen 08.00 en 17.00 uur te bezorgen. Uiteraard kan er zich altijd een calamiteit voordoen waardoor het iets later wordt afgeleverd. Ook komt het weleens voor dat we een product niet op voorraad hebben. In de meeste gevallen zal het pakketje alvast opgestuurd worden en zal de niet voorradige product nabezorgd worden. Ook zal het voorkomen dat we het pakketje enkele dagen zullen laten vertragen om alles in een keer op te kunnen sturen. Wilt u daarom het pakketje met spoed ontvangen? Dan kunt u dit bij commentaar vermelden. De voorradige artikelen zullen dan meteen opgestuurd worden. Bestellingen die we in meerdere keren verzenden zullen geen gevolg hebben op de kosten. Onderstaand vindt u een tabel met de geschatte levertijden voor verzendingen binnen Nederland. Levertijden kunnen afwijken wanneer producten niet voorradig zijn of bij onvoorziene calamiteiten.

Aan deze tabel kunt u geen rechten ontlenen.

Besteld op

Zondag

Maandag (voor 13:00).

Dinsdag (voor 13:00).

Woensdag (voor 13:00).

Donderdag (voor 13:00).

Vrijdag (voor 13:00).

Zatedag.

Geschatte Levertijd

Dinsdag of Woensdag

Dinsdag of Woensdag

Woensdag of Donderdag

Donderdag of Vrijdag

Vrijdag of Zaterdag

Zaterdag of Dinsdag

Dinsdag

Levertijd (Buitenland)

De levertijd voor buitenlandse bestelling varieert van 2 tot 5 werkdagen.

*Tijdens nationale feestdagen kunnen de levertijden afwijken.

Bezorgkosten (Nederland)

De bezorgkosten bedragen: €5,75. Deze kosten zijn ongeacht de grootte van de verzending, zelfs bij grote pakketten. Orders boven een bedrag van €99,- hanteren wij geen bezorgkosten. U kunt uw bestelling ook afhalen op ons adres in Bodegraven ( geen bezorgkosten berekend).

Bezorgkosten (Buitenland)

De bezorgkosten bedragen voor België: €9.95. Deze kosten zijn ongeacht de grootte van de verzending, zelfs bij grote pakketten. U kunt uw bestelling ook afhalen op onze kantoor (dan worden er uiteraard geen bezorgkosten berekend).