Retourneren

Wilt u een product retourneren binnen de wettelijke 14 dagen dan kan dat. De verzendkosten voor het retourneren komen dan wel voor uw eigen rekening, mits het een fout van ons betreft. Wilt u een product retourneren dan kunt u beter eerst contact met ons opnemen per E-mail, zodat wij uw retour snel kunnen verwerken.

De herroepingstermijn verloopt 14 dagen na de dag dat het artikel in je bezit is, je het laatste artikel hebt ontvangen van een bestelling die uit meerdere zendingen en artikelen bestaat en je het laatste onderdeel hebt ontvangen van een artikel dat uit meerdere onderdelen bestaat. Je maakt gebruik van het herroepingsrecht door je retour aan een van onze medewerkers door te geven.

de retourartikelen bij een PostNL-punt af te geven.

Je kunt het artikel alleen terugsturen als:

  • het artikel compleet is.
  • het in de voor zover mogelijk originele staat is en in de fabrieksverpakking zit.
  • Mocht het zo zijn dat als je een retour terug stuurt en u behoudt nog producten en die producten onder je bedrag van gratis verzenden is, dan zullen wij € 5,75 kosten als verzendkosten berekenen en dit is doordat je pakket dan wordt gezien als bestelling onder de 99 euro en niet meer valt onder gratis verzenden.
*Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een andere manier hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen we je aansprakelijk stellen.

Retourneren is niet mogelijk voor:

  • artikelen die op jouw initiatief zijn aangepast.
  • artikelen die in de bedenktermijn kunnen bederven of die je om hygiënische of gezondheidsredenen niet kunt terugsturen als je de verzegeling hebt verbroken.
  • audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de verzegeling is verbroken.
  • Terugbetalingen Je krijgt een mail zodra we je retour hebben verwerkt. Heb je vooraf betaald met iDEAL? We storten het bedrag terug binnen twee werkdagen na de verwerking van je retour (dit duurt gemiddeld vijf werkdagen).
audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de verzegeling is verbroken.